Yettel SRB

2.1.3

Download Yettel SRB APK 2.1.3 for Android - updated app
Download APK
0/5 No votes
Developer
Yettel Serbia
Updated
2022-04-20
Size
6.1 MB
Version
2.1.3
Requirements
Android 6.0+
Get it on
Google Play
Report this app

Description

Yettel SRB

App ID rs.telenor.mymenu
Size 6.1 MB
Version 2.1.3
Updated 2022-04-20
Developer Yettel Serbia

Apps in the Same Category:

U cilju unapređenja korisničkog iskustva redizajnirali smo Yettel aplikaciju tako da svojim brojem možeš da upravljaš još lakše nego ranije. Kada otvoriš aplikaciju primetićeš izmene u vizuelnom identitetu koji ide u korak sa trendovima. Uz to, unapredili smo i funkcionalnosti i strukturu aplikacije tako da možeš lakše da pronađeš i aktiviraš usluge koje želiš da koristiš.
Nova navigacija
Sada još lakše i brže možeš da pronađeš uslugu koja ti je potrebna jer smo unapredili strukturu navigacije. Umesto menija koji se ranije nalazio sa leve strane sada imaš jasan pregled svih sekcija aplikacije na dnu ekrana. Takođe smo ukinuli horizontalnu navigaciju u tabovima na desno i sve opcije u sklopu unutrašnjeg menija poređali po logičkim celinama radi lakšeg pristupa.
Korišćenje menija
Otkrij, izaberi, aktiviraj.
Kada klikneš na neku od opcija prikazaće ti se spisak svih usluga u okviru izabrane sekcije, a zatim izaberi i aktiviraj uslugu koju želiš, sve u tri klika!
Pristup svim svojim brojevima
Unapredili smo i opciju pomoću koje možeš da se prebaciš i upravljaš bilo kojim svojim brojem u Yettelu. U gornjem levom uglu početne strane sada imaš mogućnost da izabereš broj za koji želiš da proveriš stanje ili aktiviraš neki dodatak. Promenu na drugi broj možeš uraditi i sa stranice Profil.
Personalizovana ponuda
Kada otvoriš aplikaciju možeš da vidiš i posebne ponude koje smo pripremili samo za tebe. Na početnoj strani aplikacije videćeš našu preporuku dok na dnu ekrana, iznad menija, možeš da pogledaš sve posebne ponude u opciji Preporuke.
Stranica profil
Unapređena verzija aplikacije sada ima i stranicu Profil gde možeš da pronađeš sve informacije o svom broju i ugovoru.
Mogućnost odjave
Takođe, sada imaš i mogućnost da se izloguješ iz aplikacije kada god poželiš.

What's new

Ispravljene greške i unapređen rad widget-a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *