Vi

1.81

Download Vi APK 1.81 for Android - updated app
Download APK
0/5 No votes
Developer
Vi Media
Updated
2022-01-04
Size
30.7 MB
Version
1.81
Requirements
Android 5.0+
Get it on
Google Play
Report this app

Description

Vi

App ID com.vimedia
Size 30.7 MB
Version 1.81
Updated 2022-01-04
Developer Vi Media

Apps in the Same Category:

Välkommen till Vi. Här kan du läsa och lyssna på starka berättelser om vår tid.

Vi har publicerat nyfiken kvalitetsjournalistik sedan 1913. Nu behöver vi dig som medlem för att fortsätta att skapa berättelser som berör och gör skillnad.
Som medlem i Vi får du inte bara god journalistik utan även exklusiva medlemsträffar, unika erbjudanden och möjlighet att bidra med din kunskap – så att vi kan skapa journalistik som gör avtryck.

För över 100 år sedan föddes Vi ur tanken på att vi tillsammans kan göra något bättre. Då var kooperation ett modeord – i dag talar vi om delningsekonomi, crowdsourcing och öppen innovation.
Nu vill Vi bjuda in dig till ett kretslopp av ideer, historier och insikter. Du kan bidra med kunskap till en journalistik som gör avtryck; i papper, digitalt och på scenen. Våra berättelser sår frön till samtal, tankar och handlingar.
Vi speglar vi vår tids stora frågor och lyfter de viktigaste samtidspersonerna med hjälp av Sveriges bästa skribenter och fotografer.
1983 grundades Vi-skogen som med hjälp av träd minskar fattigdomen i östra Afrika. 2006 startade Vi Teskedsorden som verkar för mångfald. Genom alla år har Vi varit en viktig del av det offentliga samtalet. Det kommer vi fortsätta med. Gärna tillsammans med dig.

What's new

- Stöd för djuplänkning- Flertal buggfixar kring ljudspelaren- Tydligare toggle-switchar- Dela direkt från artikeln- Länk till e-tidningen- Fixat ett flertal mindre layout-buggar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *