⚡ Click to Download Any App

PDF Scanner Gratis – Documenten Scanner PDF

4.0.1

Camera Scanner naar PDF -Scan duidelijke afbeeldingen en deel ze als PDF of jpeg
Download APK
5/5
Developer
Tools & Utilities Apps
Version
4.0.1
Updated
Aug 04, 2021
Requirements
5.0 en hoger
Size
23M
Get it on
Google Play

Report this app
Description

snelle scanner app – gratis PDF documentscanner HD, Als u meerdere documenten moet scannen, open dan uw smartphone en geniet van de hoogwaardige scandocumenten die gratis op uw apparaat beschikbaar zijn met slechts één druk op de knop door de snelle scanner te gebruiken. Scan uw documenten altijd en overal. Met de documentscanner en -editor kunt u snel alle soorten documenten in uw kantoor, universiteiten, klasnotities en alles wat er op uw apparaat moet staan, snel scannen. PDF-scannerapp & camerascanner, scan uw documents, bestanden, ID, boeken en scan afbeeldingen in de hoogste kwaliteit en converteer het ook naar PDF- of JPEG-formaat zodat u het gescande document, afbeelding, boeken, rekeningen, belangrijke notabonnen kunt delen , tijdschriften overal met behulp van de app voor het scannen van documenten.

Doc Scanner detecteert de hoek van het scanbestand dat u wilt scannen voor een betere kwaliteit en u kunt ook het deel van het document bijsnijden dat u wilt scannen. Gebruik de camera van je Android-apparaat om allerlei soorten papieren documenten, bonnen, notities, facturen, whiteboarddiscussies, visitekaartjes, certificaten en scannen naar PDF te scannen en te digitaliseren. Fast Scanner & editor heeft ook een lange tik op een item op de startpagina om de selectiemodus in te schakelen om PDF met meerdere pagina’s te maken door PDF-scanner gratis te gebruiken.

We hebben:

📃 Docx scannen:
Door deze documentscanner op uw telefoon te hebben, kunt u tijd en moeite besparen door op elk moment snel te scannen met behulp van de app voor het scannen van documenten. Scans worden op uw apparaat opgeslagen in afbeeldings- of PDF-indeling met behulp van een documentscanner en camerascanner.

💳 ID-kaart scannen:
Een ID-scanner scant ID-kaarten, paspoorten, rijbewijzen, visa, werkvergunningen en andere identiteitsdocumenten in slechts enkele seconden en slaat ze op in het apparaat in beeld- of PDF-formaat met behulp van een ID-scanner.

📚 Boek scannen:
Gratis scanner-app die kan worden gebruikt om boeken, romans, tijdschriften en scans naar pdf te scannen met behulp van een paginascanner, opgeslagen op uw apparaat in beeld- of pdf-indeling met behulp van een doc-scanner.

🖼️ Scan ID-foto:
Fotoscan waarmee u uw favoriete afgedrukte foto’s kunt scannen en opslaan met een fotoscanner. Digitaliseer uw foto’s met fotoscanner en OCR-scanner, waar uw foto’s ook zijn, en sla de foto op in PDF door middel van een fotoscan.

🖷 Functie van snelle scanner-app – gratis PDF documentscanner HD:

• Automatische documentherkenning en perspectiefcorrectie.
• Scan & print documenten met een gratis scanner-app.
• Photoscan Verbetert de scankwaliteit automatisch.
• Kan PDF maken in verschillende formaten van A1 tot A-6 en zoals briefkaart, brief, notitie, enz.
• Extraheer teksten uit OCR voor afbeeldingen, zet afbeeldingen over naar teksten zodat u kunt zoeken, bewerken of delen.
• Fast Scanner beheert uw bestanden om uw documenten beter te ordenen.
• Met Picture to PDF Converter kunt u een afbeelding uit de Image Gallery selecteren en deze als een document naar een PDF-bestand converteren.
• Deel Docx in PDF- of JPEG-formaat met vrienden en post op sociale media.
• Scan foto’s met behulp van een fotoscanner en editor-app.

Hoe te scannen:
1. Kies de camera als een OCR-scanner of kies uit foto’s uit de galerij.
2. Snijd het bij met behulp van een 8-punts multi-selectie tool.
3. Verbeter de kwaliteit van een afbeelding door filters toe te passen.

snelle scanner-app – gratis PDF documentscanner HD is de beste scan-app die u tijd en geld bespaart door middel van een snelle scan. Voorgesteld om ons feedback te geven en ons te vertellen wat u van de snelle scanner-app – gratis pdf-documentscanner HD -app vindt om een ​​goede volgende versie te ontwikkelen!

Misschien vind je het leuk. Nu downloaden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *