OK

6.3.2

Download OK APK 6.3.2 for Android - updated app
Download APK
0/5 No votes
Developer
OK
Updated
2022-05-07
Size
59.4 MB
Version
6.3.2
Requirements
Android 8.0+
Get it on
Google Play
Report this app

Description

OK

App ID dk.ok.android.findtank
Size 59.4 MB
Version 6.3.2
Updated 2022-05-07
Developer OK

Apps in the Same Category:

Parker, tank og vask i en løsning. OK’s app gør din hverdag som bilist meget lettere. Du kan nemlig både parkere, tanke og vaske bilen med appen.

Det er nemt at parkere med OK’s app. Når du skal parkere, kan du se parkeringspladser i nærheden og nemt starte, forlænge og afslutte din parkering direkte i OK-appen. Du kan klare det hele fra dit forsæde eller på cafeen, hvis du liiige får lyst til en ekstra muffin til caffe laten – så slipper du for at stå i kø til parkeringsautomaten, og vi giver dig også gerne en påmindelse, hvis din parkering er ved at udløbe. Du kan allerede nu parkere mange steder rundt omkring i Danmark, og vi arbejder hårdt på at få OK Parkering rullet endnu mere ud, så du snart kan parkere din bil ubesværet i hele Danmark. Derudover har du nu mulighed for at tilføje noter til dine kvitteringer, når du har parkeret, tanket eller vasket.

Med OK’s app er det også nemt at tanke brændstof og vaske bilen. Du åbner nemt for standeren i appen, og kan hurtigt og nemt starte din tankning. OK-appen kan også bruges til bilvask – start vasken direkte i appen og bliv siddende i bilen og nyd en velfortjent pause, mens din bil bliver vasket. Det er hurtigt og lige til at gå til.

Benyt MobilePay, dit Dankort eller registrer dit OK Benzinkort, så er du klar til både at tanke benzin eller diesel, vaske og parkere din bil – og betale med det samme.

Du kan også vælge at støtte sporten, når du tanker benzin og diesel med OK’s app. I appen kan du selv vælge hvilken klub eller forening, du ønsker at støtte. Hvis du allerede støtter en klub, men ønsker at støtte en anden, kan du også selv ændre det i appen. Med OK’s app får du også hurtigt og nemt bonus fra Coop – helt uden at bruge dit fysiske kort. Tilknyt dit Coop-medlemsnummer til OK-appen, så kommer din bonus fra Coop automatisk ind på din medlemskonto, når du tanker brændstof i perioder, hvor OK holder bonus-uge.

Derudover kan du bruge OK-appen til at finde OK-tankstationer, OK-vaskehaller og parkeringspladser over hele landet.

What's new

Så ligger der endnu en opdatering klar til din bils yndlings app. Vi har primært fixet småfejl og lavet nogle forbedringer i maskineriet. Men hvis du har en ladeboks fra OK, synes vi, at du skal holde godt øje med appen det næste stykke tid. For inden du har set dig om, så kan du pludselig starte og afslutte din opladning derhjemme med appen. Fortsættelse følger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *