⚡ Click to Download Any App

NOWO – spara till pensionen

4.0.3

Start saving for your future. Simple, fun and no fixed costs
Developer
NOWONOMICS AB
Version
4.0.3
Updated
Jan 21, 2022
Requirements
Smart Phone
Size
17.2 MB
Get it on
Google Play

Report this app
Description

En dag vill du sluta jobba. Med NOWO förbereder du dig för pensionen genom att microspara i vardagen. Du sparar lite åt gången, utan att det påverkar hur du lever idag.

VÅRA SPARSÄTT:
Autospar
Skapa balans för framtiden med ett månadssparande som anpassar sig efter din konsumtion. Koppla ditt kort till NOWO och fondspara varje gång du blippar ditt betal- eller kreditkort.

Dagspara
Spara en liten summa varje dag istället för att lägga pengar på onödiga utgifter med vår sparfunktion Dagspar.

Spara när du handlar
Via NOWO-appen får du ta del av rabatter och erbjudanden hos över 1 000 av våra partnerbutiker där dina köp ger dig tillbaka till ditt pensionssparande.

Snabbspara
Spara till din pension genom att göra direktinsättningar via NOWO-appen.

Gör enkäter
Byt din tid mot pengar. Genom att svara på enkäter i NOWO-appen blir du belönad med pengar till ditt sparande.

NOWO Fund
Pengarna du sparar placeras i NOWO Fund för bästa möjliga avkastning. NOWO Fund är en schysst fond med 0,0 % i fast förvaltningsavgift, högsta betyg hos Morningstar och en årlig snittavkastning om 12 % sedan start. Vi tillämpar en prestationsbaserad avgift på överavkastningen om fonden går bättre än sitt jämförelseindex.

Som NOWO medlem sparar du i NOWO Fund som förvaltas av Tellus Fonder AB. Historiskt sett är fonder ett bra sätt för att få dina pengar att växa. Pengar som du sätter in i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka alla pengar som du har satt in.

Kom igång med NOWO
Ladda ner NOWO-appen helt gratis och registrera dig.
När du ansluter dig till NOWO för första gången öppnar du ett ISK via appen med hjälp av BankID. Pengarna du sparar förs automatiskt över till ditt ISK.
När du laddat ner appen kan du enkelt nå dina sparmål och framtidsdrömmar genom att sätta upp ett automatiskt Dagspar eller använda några av våra andra sparsätt.

Har du några frågor om NOWO?
Kontakta [email protected]

What's new

Jan 21, 2022

Leave a Reply