Leiden Marathon

1.4.4

Download Leiden Marathon APK 1.4.4 for Android - updated app
Download APK
0/5 No votes
Developer
Leiden Marathon
Updated
2022-05-12
Size
21.3 MB
Version
1.4.4
Requirements
Android 5.0+
Get it on
Google Play
Report this app

Description

Contents

Leiden Marathon

App ID nl.marathon.leiden
Size 21.3 MB
Version 1.4.4
Updated 2022-05-12
Developer Leiden Marathon

Apps in the Same Category:

Al sinds 1991 organiseert Leiden een schitterend loopfestijn, de Leiden Marathon. En nee, het gaat niet alleen om de hele marathon… Je kan in Leiden ook “de halve” lopen of de 5 of de 10 kilometer. En voor kinderen is er de geweldige kidsrun. Deze app neemt je mee in het evenement, maar ook in de aanloop ernaartoe word je bediend met loopschema’s, trainingslopen en veel meer leuks. Met natuurlijk ook een mooie nazorg door middel van foto’s, filmpjes, uitslagen en nog veel meer.

De start en finish zijn midden in het historische hart van de prachtige stad Leiden, maarrr… de koningsafstand voert ook door het Groene Hart waar de inwoners in de 9 pittoreske dorpen er ieder jaar weer een feestje van maken, net als de Leidenaars in Leiden zelf. Vele duizenden toeschouwers genieten van de vele duizenden lopers en moedigen ze aan om de finish te halen. Leuk om mee te maken als toeschouwer en als loper. Heb jij nog nooit gelopen in Leiden? Dan wordt het hoog tijd. En deed jij al een keer mee, dan hoeven wij jou niks te vertellen.

Dus, wil jij de gezelligste marathon van Nederland als loper meemaken, schrijf je dan in via deze app. En ben je toeschouwer? Download de app dan en geniet dan op jouw manier van dit schitterende Leidse loopfeest.

What's new

Update ter voorbereiding van de Leiden Marathon 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *