La Meva Salut

3.4

Download La Meva Salut APK 3.4 for Android - updated app
Download APK
0/5 No votes
Developer
Generalitat de Catalunya
Updated
2022-03-16
Size
5.8 MB
Version
3.4
Requirements
Android 5.0+
Get it on
Google Play
Report this app

Description

La Meva Salut

App ID cat.gencat.mobi.lamevasalut
Size 5.8 MB
Version 3.4
Updated 2022-03-16
Developer Generalitat de Catalunya

Apps in the Same Category:

La Meva Salut es un espai digital de salut personal que permet a la ciutadania de Catalunya accedir fàcilment a la seva informació de salut i relacionar-se de manera no presencial amb el Sistema de Salut de Catalunya. Tambe permet accedir a l’espai de salut dels fills i filles i de les persones de les quals se sigui responsable legal.
S’hi poden consultar i descarregar els informes clínics, els diagnòstics i els resultats d’anàlisis clíniques i proves. Tambe permet accedir al Pla de medicació vigent per anar directament a la farmàcia, demanar visita d’atenció primària i accedir a diversos serveis de salut digitals. Des del servei d’eConsulta es poden fer consultes sanitàries als professionals de salut, fer tràmits i enviar documents.
A La Meva Salut es pot accedir amb certificat digital o amb usuari i contrasenya i, en ambdós casos, amb el codi d’identificació personal (CIP) que apareix a la targeta sanitària individual (TSI).
Si encara no tens acces a La Meva Salut, pots demanar l’alta fàcilment a traves del formulari web lamevasalut.gencat.cat/alta.

La Meva Salut ei un espaci digitau de salut personau que permet ara ciutadanetat de Catalonha d’accedir facilament ara sua informacion de salut e relacionar-se de manèra non presenciau damb eth Sistèma de Salut de Catalonha. Tanben permet accedir ar espaci de salut des hilhs e hilhes e des persones des quaus se sigue responsable legau.
S’i pòden consultar e descargar es informes clinics, es diagnostics e es resultats d’analisis cliniques e pròves. Tanben permet d’accedir ath Plan de medicacion vigent entà anar dirèctament tara farmàcia, demanar visita d’atencion primària e accedir a diuèrsi servicis de salut digitaus. Des deth servici d’eConsulta se pòden hèr consultes sanitàries as professionaus de salut, hèr tràmits e enviar documents.
En La Meva Salut se pòt accedir damb certificat digitau o damb usatgèr e contrasenha e, enes dus casi, damb eth còdi d’identificacion personau (CIP) qu’apareish ena targeta sanitària individuau (TSI).
S’encara non as accès a La Meva Salut, pòs demanar era inscripcion facilament a trauès deth formulari web lamevasalut.gencat.cat/alta.

What's new

Incorporació d'algun nou servei, millora de missatgeria, inclusió del servei de gestió de cuesIncorporacion de bèth nau servici, melhora de missatgeria, includiment deth servici de gestion de coes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *