AMZS, prometne informacije

2.2.6

Download AMZS, prometne informacije APK 2.2.6 for Android - updated app
Download APK
1/5 Votes: 1
Developer
AMZS
Version
2.2.6
Updated
2021-10-31
Requirements
Android 6.0+
Size
7.6 MB
Get it on
Google Play

Report this app

Description

AMZS, prometne informacije

App ID si.topapp.radaralarm
Size 7.6 MB
Version 2.2.6
Updated 2021-10-31
Developer AMZS

Apps in the Same Category:

[catlist name=”Maps & Navigation”]Preverite, kaj je na poti z ažurnimi, točnimi, jasnimi in dostopnimi prometnimi informacijami. Pravi prijatelj za poti brez skrbi!

AMZS je brezplačna aplikacija, ki voznike opozarja na radarje, nasproti vozeče voznike, policijske kontrole, prometne nesreče, zastoje, bližine šol in druge dogodke v prometu. Barvna skala cest ponazarja pretočnost prometa. Deluje tako, da ženski glas voznika v slovenskem jeziku samodejno opozori na dogodek, ki voznika čaka na njegovi poti. Pri tem vozniku ni potrebno gledati v telefon, temveč lahko ostane osredotočen na vožnjo in cesto.
Poleg obveščanja o dogodkih, vsebuje tudi vpogled v cestne kamer. Vpogled v cestne kamere omogoča vozniku, da pregleda stanje na slovenskem avtocestnem križu, preden se odpravi na pot.

Aplikacija ima tudi tipko SOS. Tipka SOS pošlje sms s koordinatami vozila v klicni center AMZS. Sporočilo omogoča dežurni ekipi AMZS, da obvesti ustrezne intervencijske službe.
Tipka SOS igra zelo pomembno vlogo v primeru, ko udeleženec zaradi šoka ne zna točno opisati svoje lokacije. Tipka SOS zato uporabniku omogoča, da na enostaven način
z enim SMS sporočilom posreduje svojo točno lokacijo in tako zelo olajša delo intervencijskim službam.

Za točnost prometnih informacij skrbi posebej usposobljena ekipa prometnega servisa Radia 1 in informacijskega centra AMZS, vsak dan, od 6h do 24h.

* Pogosta uporaba GPS-a v ozadju lahko hitreje izprazni baterijo.
* Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life.

What's new

- Popravki in izboljšave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *